gallery/facebook-icon
gallery/social

Under vårt tak 


Jenny och Magnus Andersson har båda ett brinnande intresse för ren och naturlig mat. Tillsammans driver de Sveriges största Paleoblogg - Under vårt tak - och där publiceras recept och tankar om paleo-livsstilen – besök och låt er inspireras och finna viktigt kunskap om ren och naturlig mat!

www.undervarttak.se

Direkt till bloggen: http://www.undervarttak.se/bloggen/

gallery/profilsbild jenny & magnus
gallery/profilsbild jenny & magnus

 

 

Freefoot
- Sko & Rörelsebutiken


Skobutiken som har en holistisk syn på hälsa och sätter rörelsen i fokus, samt hjälper dig att aldrig mera behöva ha ont i foten! Jag rekommenderar varmt ett besök i någon utav butikerna i Stockholm, Göteborg och Malmö.

www.freefoot.se

Direkt till --> web-shopen

 

 

 

 

 

Revolutionary Fitness Sweden - Oscar Salazar Aros

 

Personlig tränare i Malmö, Sverigens första licensierade People's trainer och är en driven människa som möter dig precis som du är. Oscar är bl. a. också utbildad MovNat Level 2 coach och brinner för att utveckla och utmana dig att leva ett meningsfullt liv, både fysiskt och mentalt. 

Besök Oscars hemsida www.revfitsweden.com och var med i rörelsen!

​Oscar kan erbjuda många olika träningsformer:

- LIC. REVFIT PEOPLE'S TRAINER OCH MASTER TRAINER LEVEL1

- LIC. REVFIT KETTLEBELLS TRAINER

- LIC. MOVNAT LEVEL 2 INSTRUCTOR

- LIC. RUFFIE TRAINING INSTRUCTOR OCH UTBILDARE

- LIC. SUPLES BULGARIAN BAG MASTER TRAINER

- LIC. OCR TOUGHEST INSTRUCTOR

- LIC. KICKBOXING INSTRUCTOR

 

 

 

gallery/revfitsweden
gallery/dsc_9656
gallery/free foot logga sko & rörelse svart liten

BTR Sportsclub

 

Born to Run har vuxit sedan start 2014 till att blir Sverige's största utbildare för löpare och löptränare. BTR har åstadkommit detta genom att erbjuda vetenskapligt förankrade och professionellt beprövade metoder som har hjälpt amatör till elitmotionärer. 

Jag rekommenderar varmt att delta i någon utav BTR:s utbildningar - det förändrade mitt liv och min syn på människans kanske mest naturliga rörelsemönster - löpning! 

www.borntorun.nu

 

 

gallery/logoweb

Ljunghusens handbollsklubb

 

Under säsongen 17/18 är jag med och lägger upp träningsplan för P06/07 där fokus ligger på 
förebyggande och uppbyggande träning. Det värmer mitt hjärta att ledare och tränare satsar på att ge killarna en god grund att stå på oavsett om man vill bli handbollsproffs eller inte. Uthållighet och rörlighet i kroppens alla leder är i fokus, och här läggs tid på dessa rörelser i samband med varje handbollsträning. Vid flera tillfällen kör vi också olika former av hinderbanor och lekfull träning utomhus. Besök deras hemsida för att läsa om handbollsklubben som fokuserar på mer än bara handboll!

gallery/lhk